ThermaCare nakke/skulder - 3 stk

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra ThermaCare
Varenummer: 8489

ThermaCare Nakke & Skulder- engangsomslag til effektiv smertelindring ved spændinger i nakke og skuldre

Disse selvvarmende engangsomslag fra ThermaCare er specielt udviklet til at lindre smerter fra spændinger eller overanstrengelse i muskler og led i nakken og ved skuldrene. Omslaget virker på 3 effektive måder, der alle er med til at mindske smerterne. Varmen fra ThermaCare stimulerer varmereceptorer i huden, så kroppens naturlige smertesignaler til hjernen reduceres. Det virker desuden muskelafslappende, da den konstante varme fra omslaget trænger dybt ned i hudens lag for at løsne op for spændingerne. Ydermere øges blodtilførslen og kroppens affaldsprodukter fjernes fra det pågældende område. 

ThermaCare Nakke og Skulder er lavet med en unik teknologi, som gør, at det holder en terapeutisk temperatur på ca. 40 grader. Omslaget giver dig smertelindring i op til 16 timer! Temperaturen opretholdes i 8 timer mens du har omslaget på, og en udvidet effekt giver lindring i yderligere 8 timer efter det er fjernet.

Omslaget er hurtigt og behageligt at anvende, da det tilpasser sig dine naturlige bevægelser. Det er lavet med praktiske limflader, der får det til at sidde godt fast på huden. ThermaCare er lavet i et blødt materiale, så det er behageligt at have på under sit tøj.

Egenskaber:

  • Varmeomslag med smarte limflader
  • Hvert omslag kan anvendes en enkelt gang
  • Holder en konstant temperatur på 40 grader
  • Varmen løsner op for muskelspændinger
  • Giver smertelindring i op til 16 timer
  • Reducerer smertesignaler til hjernen
  • Formet til nakken og skuldrene

Anvendelse:

Det anbefales at anvende ThermaCare i otte timer to-tre dage i træk ved de første tegn på smerter. Hvert omslag kan anvendes 1 gang, og pakken indeholder 2 enkeltpakkede varmeomslag.

Omslagets varmeceller aktiveres, når det kommer i kontakt med luft. Åbn derfor først posen lige før brug. Fold produktet ud, fjern beskyttelsesfolien og placér det på smerteområdet. Tryk limfladerne grundigt ned på huden, så omslaget sidder ordenligt fast.

OBS!

Omslaget må ikke anvendes på ødelagt eller beskadiget hud med hudafskrabninger eller hævelser, som er opstået i løbet af de sidste 48 timer. Brug ikke produktet på områder hvor du ikke kan føle varme eller på samme behandlingsområde som smertestillende cremer og andre former for varme. ThermaCare må ikke anvendes af børn. Personer med diabetes, dårlig blodcirkulation, hjertesygdom, leddegigt og gravide skal rådføre sig med autoriseret sundhedspersonale før brug.

Huden hvor omslaget sidder bør kontrolleres hyppigt. Hvis der opleves irritation eller forbrænding, skal produktet fjernes omgående. Der må ikke lægges ekstra tryk hen over produktet (f.eks med stramtsiddende tøj m.m.). Risikoen for forbrænding stiger med alderen, hvorfor personer over 55 år ikke bør have det på mens de sover.


Indhold: 2 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra ThermaCare
Varenummer: 8489

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.