Profile

Anne Hansen

Primary fields

Email 3@www.sundhedslex.dk
First name Anne
Last name Hansen
Nickname farmaceut (cand.pharm.) Anne Hansen
Display name Anne Hansen
Description

Anne Hansen er oprindeligt uddannet farmaceut ved Københavns Universitet og har arbejdet på flere forskellige apoteker i Danmark. Hun har efterfølgende også uddannet sig til psykoterapeut, kognitiv mentor i organisationer samt diætist.

 

Udover at være mor til sine børn, arbejder hun i dag primært med sine klienter inden for psykoterapien samt med tekstarbejde inden for hendes kompetenceområder. Hun har mere end 15 års erfaring med tekstarbejde inden for sundhedsområdet og har bl.a. arbejdet på hjemmesider og blogs samt for patientforeninger, medicinalvirksomheder o.lign. Herudover arbejder hun lejlighedsvist også som konsulent for større virksomheder og organisationer.

 

Hun er desuden medlem af- og har arbejdet for flere forskellige fagrelevante arbejdsgrupper og foreninger, heriblandt European Association for Psychotherapy og World Pharmacy Council, European Association of E-Pharmacies.

 

Ydermere har hun en stor personlig interesse for naturmedicin (især naturlægemidler, lægeurter og kosttilskud) og alternativ behandling samt skønhedsprodukter og skønhedsbehandlinger.