Hvem er vi?

Vores mission er at udbrede generel viden om sundhed, sygdomme og helse. Herudover er vores mål at fremme individets bevidsthed om eget helbred.

Vi er overbeviste om, at viden om risikofaktorer og symptomer er en vigtig, forbyggende del af den almene sundhedsoplysning – og det er netop oplysning med forbyggende virkning, vi vil fremme.

MIDLET TIL MÅLET

Vores primære metode til at nå vores mål er at udgive artikler, der er højt specialiserede og skarpt fokuserede på specifikke emner. Herved sikrer vi, at brugeren får konkret information med mulighed for at fordybe sig yderligere i det pågældende emne. Vi fokuserer desuden ofte på områder som ikke behandles af de øvrige danske sundhedsportaler.

Alle artikler på SundhedsLex.dk er gratis og dermed tilgængelige for alle. I vores artikler afliver vi sundhedsmæssige myter og fremhæver lægevidenskabelige fakta. Al information på SundhedsLex.dk tager udgangspunkt i anerkendt lægevidenskab.

ANNONCER

Der vises annoncer i vores artikler, navigationssider samt på forsiden af SundhedsLex.dk (www.sundhedslex.dk).

Er du interesseret i at annoncere på SundhedsLex.dk, kan dette ske via denne side

Hjemmesidens forretningmæssige grundlag er udgivelse af gratis sundhedsinformation, som finansieres ved hjælp af annoncer.

Hjemmesiden ejes og drives af Apex Media.

 

MEDARBEJDERE

SKRIBENTER

CELINE GÉRARD

Writer

BIRGITTE ANDERSEN

Writer

SUNDHEDSFAGLIGE KONSULENTER

TOBIAS FISCHER

LÆGE (DR. MED.)

JAMES DEVI

LÆGE (DR. MED.)

ANNE HANSEN

FARMACEUT (CAND. PHARM.)

WEB

CHRISTIAN RASMUSSEN

FREELANCE DEVELOPER